Gamze, ‘TIPIŞ TIPIŞ’ ile çok iddialı

Fox Ajans: 0 507 306 54 30

Türk pop müziğinin yeni ve renkli ismi GAMZE, ‘TIPIŞ TIPIŞ’ isimli ilk single çalışmasını 15 aralıkta DMC Müzik Yapım etiketiyle tüm dijital platformlarda sunmaya hazırlanıyor

2004-2016 yılları aralığında TRT İstanbul Radyosu'nda solist ve back vokal görevlerinde bulunan GAMZE'nin çıkış şarkısı ’TIPIŞ TIPIŞ’ın söz ve müziği Aslı Zen'e, düzenlemesi ise son zamanlarda ünü Türkiye sınırlarının dışına taşmış başarılı DJ ve aranjör Burak Yeter'e ait.

Dinamik yapısı ile dikkat çeken şarkının video klibi ise oldukça hareketli bir cast ekibi ile çekildi.

Kıbrıs’ta yapılan ve yedi kişilik bir ekibin görev aldığı video klip çekimleri, yönetmen Müjdat Kavas tarafından bir günde tamamlandı. Yaptıkları işin kolay olmadığını fakat çok çabaladıklarını ifade eden GAMZE; "Şarkımıza çok güveniyoruz. Harika bir ekip ile çalışıyorum, yapımcımdan menajerime yönetmenimden aranjörüme hepimiz çok uğraştık ve sonucunda başarılı bir single çalışması olduğuna inandık. Rakiplerimiz güçlü evet, ama bende dişli bir rakibim" diyerek yaptığı iş ile iddialı olduğunu belirtti.

GAMZE, ‘TIPIŞ TIPIŞ’ ile çok iddialı

Kurumsal Kimlik

2001 Yılında Selçuk Yazıcı Tarafından Kurulan Fox Ajans Organizasyon Bugün 30 Ülkede Aktif Olarak Organizasyonlar Düzenlemektedir.


  • Yeşilköy / İSTANBUL
  • +90 541 973 55 17

Sosyal Medya Uyarısı

Sosyal Medya Hesaplarımız Resmi Web Sitemizde Açıkça Belirtilmiş ve Paylaşılmıştır. Sosyal Medyada Adımızı Kullanarak Sahte Hesap Açanlar Olabilir, Bu Yüzden Sosyal Hesaplarımızı Sitemizden Teyit Ederek Kullanmanız Önemle Rica Olunur.

Fox Ajans  Fox Ajans  Fox Ajans  Fox Ajans

 

Yasal Uyarı

Fox Ajans Organizasyon Kullandığımız İletişim Araçları Resmi Web Sitemizde Belirttiğimiz Bilgilerdir. Burada Paylaştığımız İletişim Bilgileri Haricinde Yaşayacağınız Her Türlü Mağduriyet Yasal Olarak Firmamızı Bağlamamaktadır. Lütfen Bu Konuda Dikkatli Hareket Ediniz.

760 ziyaretçi ve 0 üye çevrimiçi