Muazzez Ersoy'dan pop albümü

Fox Ajans: 0 507 306 54 30

Türk Sanat müziği dalında çıkarmış olduğu, özellikle nostalji serisi albümleriyle müzik sektörüne damgasını vuran Muazzez Ersoy, 90’lı yılların sevilen pop şarkılarını yorumlayarak yepyeni bir proje albüme daha imzasını attı.
Tarkan, Sezen Aksu, Serdar Ortaç, Yıldız Tilbe, Harun Kolçak, Eda ve Metin Özülkü gibi değerli sanatçıların eserlerinin yer aldığı ve Ozan Çolakoğlu aranjörlüğünde oluşturulan albüme; Gülşen, Linet, Aşkın Nur Yengi vokalleriyle renk kattılar.

 “90’dan POP” isimli, bir remix olmak üzere toplam 10 şarkıdan oluşan albümün fotoğrafları Mehmet Turgut imzası taşıyor.

 DMC etiketi ile müzik marketlerde yerini alan albümün ilk klip çalışması Kemal Başbuğ yönetmenliğinde söz ve müziği Serdar Ortaç’a ait “Değmez” adlı şarkıya çekildi.

Kurumsal Kimlik

2001 Yılında Selçuk Yazıcı Tarafından Kurulan Fox Ajans Organizasyon Bugün 30 Ülkede Aktif Olarak Organizasyonlar Düzenlemektedir.


  • Yeşilköy / İSTANBUL
  • +90 541 973 55 17

Sosyal Medya Uyarısı

Sosyal Medya Hesaplarımız Resmi Web Sitemizde Açıkça Belirtilmiş ve Paylaşılmıştır. Sosyal Medyada Adımızı Kullanarak Sahte Hesap Açanlar Olabilir, Bu Yüzden Sosyal Hesaplarımızı Sitemizden Teyit Ederek Kullanmanız Önemle Rica Olunur.

Fox Ajans  Fox Ajans  Fox Ajans  Fox Ajans

 

Yasal Uyarı

Fox Ajans Organizasyon Kullandığımız İletişim Araçları Resmi Web Sitemizde Belirttiğimiz Bilgilerdir. Burada Paylaştığımız İletişim Bilgileri Haricinde Yaşayacağınız Her Türlü Mağduriyet Yasal Olarak Firmamızı Bağlamamaktadır. Lütfen Bu Konuda Dikkatli Hareket Ediniz.

175 ziyaretçi ve 0 üye çevrimiçi