Yıldız Tilbe'nin Yeni Albümü Çıktı.

Fox Ajans: 0 507 306 54 30

Ünlü şarkıcı Sevgililer Günü'ne özel beş şarkıdan oluşan bir albüm hazırladı

Pop müziğin usta ismi Yıldız Tilbe, 14 Şubat Sevgililer Günü'ne özel Sevgililer Günü adlı beş şarkıdan oluşan bir albüm hazırladı.

Özdemir Plak'tan çıkan albümde "Sevgililer Günü, Seveceksen Sev, E Peki Niye Böyle, Ruh-i Revanım ve Bakışlarım Saldığında" adlı beş şarkı yer alıyor. Beste fabrikatörü olan Yıldız Tilbe albümdeki tüm şarkıların söz ve müziğini imza attı. Albüme adını veren Sevgililer Günü şarkısının sözleri dillere dolanacak türden:

"Sevgililer günü bir gün
Ben sana ölürüm her gün
Sevgililer Günü bir gün
Ben seni severim her gün
Sevgililer Günü bir kez
Sen benim aşkımsın bunu bilsin herkes"

Kurumsal Kimlik

2001 Yılında Selçuk Yazıcı Tarafından Kurulan Fox Ajans Organizasyon Bugün 30 Ülkede Aktif Olarak Organizasyonlar Düzenlemektedir.


  • Yeşilköy / İSTANBUL
  • +90 541 973 55 17

Sosyal Medya Uyarısı

Sosyal Medya Hesaplarımız Resmi Web Sitemizde Açıkça Belirtilmiş ve Paylaşılmıştır. Sosyal Medyada Adımızı Kullanarak Sahte Hesap Açanlar Olabilir, Bu Yüzden Sosyal Hesaplarımızı Sitemizden Teyit Ederek Kullanmanız Önemle Rica Olunur.

Fox Ajans  Fox Ajans  Fox Ajans  Fox Ajans

 

Yasal Uyarı

Fox Ajans Organizasyon Kullandığımız İletişim Araçları Resmi Web Sitemizde Belirttiğimiz Bilgilerdir. Burada Paylaştığımız İletişim Bilgileri Haricinde Yaşayacağınız Her Türlü Mağduriyet Yasal Olarak Firmamızı Bağlamamaktadır. Lütfen Bu Konuda Dikkatli Hareket Ediniz.

172 ziyaretçi ve 0 üye çevrimiçi