Nuray Hafiftaş’a kanser teşhisi konuldu!

Fox Ajans: 0 507 306 54 30

Kolon ve Karaciğer kanseri teşhisi konulan 53 yaşındaki Nuray Hafiftaş'ın rahatsızlığı Facebook sayfasında paylaştığı hastane fotoğrafıyla ortaya çıktı. Fotoğrafın altına “Kemoterapiye devam... Allah tüm hastalara şifalar versin inşallah. Hayırlı kandiller” notunu düşen Hafiftaş Temmuz ayında ameliyat olmuştu.

Kolon ve Karaciğer kanseri teşhisi konulan 53 yaşındaki Nuray Hafiftaş'ın rahatsızlığı Facebook sayfasında paylaştığı hastane fotoğrafıyla ortaya çıktı.

Fotoğrafın altına “Kemoterapiye devam... Allah tüm hastalara şifalar versin inşAllah. Hayırlı kandiller” notunu düşen Hafiftaş Temmuz ayında ameliyat olmuştu.

NURAY HAFİFTAŞ'TAN İLK AÇIKLAMA GELDİ

Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Magazin D' programına telefonla bağlanan Nuray Hafiftaş, yaşadıklarını anlattı:

'Şu an kolon kanseri ameliyatı başarılı geçti, karaciğer terapisi alıyorum. 5-6 gibi bir süreç daha var. 5 ay sakladım herkesten, ailemden bile 3 ay sakladım. Ben dördüncü evrede gitmişim, erken teşhis çok önemli. Hep erken teşhis derler ya çok önemliymiş. Bana herke çok moral veriyorlar. Tüm sevenlerime çok teşekkür ediyorum. İyim, alıştım. Biraz depresyona girdim zor oldu ilk başta ama şu an iyim. Ben annem ve babamla küçük bir köyde yaşıyorum. Ailemden bile 3 ay sakladım. Sessiz sedasız bir yaşam sürüyorum. Kimse aksatmasın herkes kontrollerini yaptırsın.'

Kurumsal Kimlik

2001 Yılında Selçuk Yazıcı Tarafından Kurulan Fox Ajans Organizasyon Bugün 30 Ülkede Aktif Olarak Organizasyonlar Düzenlemektedir.


  • Yeşilköy / İSTANBUL
  • +90 541 973 55 17

Sosyal Medya Uyarısı

Sosyal Medya Hesaplarımız Resmi Web Sitemizde Açıkça Belirtilmiş ve Paylaşılmıştır. Sosyal Medyada Adımızı Kullanarak Sahte Hesap Açanlar Olabilir, Bu Yüzden Sosyal Hesaplarımızı Sitemizden Teyit Ederek Kullanmanız Önemle Rica Olunur.

Fox Ajans  Fox Ajans  Fox Ajans  Fox Ajans

 

Yasal Uyarı

Fox Ajans Organizasyon Kullandığımız İletişim Araçları Resmi Web Sitemizde Belirttiğimiz Bilgilerdir. Burada Paylaştığımız İletişim Bilgileri Haricinde Yaşayacağınız Her Türlü Mağduriyet Yasal Olarak Firmamızı Bağlamamaktadır. Lütfen Bu Konuda Dikkatli Hareket Ediniz.

103 ziyaretçi ve 0 üye çevrimiçi