30 Ocak 2021 İşte Bu hafta İbo Show Konukları

Fox Ajans: 0 507 306 54 30

Bu hafta İbo Show konukları yayınlanan fragman ile belli oldu. Her hafta cumartesi akşamları ekrana gelen İbo Show da bu hafta ünlü isimler programa katılacak. İşte İbrahim Tatlıses’in sunduğu programın bu haftaki konukları
İbo Show’un 30 Ocak’taki konukları açıklandı. Her hafta cumartesi akşamları yayınlanan program bu hafta da yeni bölümü ile saat 20:00’de izleyici karşısına çıkacak. Bu hafta programa Muazzez Ersoy, Bülent Serttaş, Ali Sunal ve Doğa Rutkay gelecek.

İBO SHOW BU HAFTA KONUKLARI BELLİ OLDU

30 Ocak İbo Show konukları arasında Muazzez Ersoy, Bülent Serttaş, Ali Sunal ve Doğa Rutkay yer alıyor. Tanıtımda Ali Sunal, babası Kemal Sunal’ın İbrahim Tatlıses ile ilgili bir anısını anlatıyor.

Usta sanatçı İbrahim Tatlıses'in sunumuyla dokuz yıl aradan sonra tekrar seyircisiyle buluşan İbo Show'un yeni bölümleri her hafta cumartesi akşamları yayınlanıyor.

Kurumsal Kimlik

2001 Yılında Selçuk Yazıcı Tarafından Kurulan Fox Ajans Organizasyon Bugün 30 Ülkede Aktif Olarak Organizasyonlar Düzenlemektedir.


  • Yeşilköy / İSTANBUL
  • +90 541 973 55 17

Sosyal Medya Uyarısı

Sosyal Medya Hesaplarımız Resmi Web Sitemizde Açıkça Belirtilmiş ve Paylaşılmıştır. Sosyal Medyada Adımızı Kullanarak Sahte Hesap Açanlar Olabilir, Bu Yüzden Sosyal Hesaplarımızı Sitemizden Teyit Ederek Kullanmanız Önemle Rica Olunur.

Fox Ajans  Fox Ajans  Fox Ajans  Fox Ajans

 

Yasal Uyarı

Fox Ajans Organizasyon Kullandığımız İletişim Araçları Resmi Web Sitemizde Belirttiğimiz Bilgilerdir. Burada Paylaştığımız İletişim Bilgileri Haricinde Yaşayacağınız Her Türlü Mağduriyet Yasal Olarak Firmamızı Bağlamamaktadır. Lütfen Bu Konuda Dikkatli Hareket Ediniz.

760 ziyaretçi ve 0 üye çevrimiçi