AŞKIN NUR YENGİ “AŞK’TAN OLSA GEREK!”

Fox Ajans: 0 507 306 54 30

Müzik Piyasası Darmadağın Olacak Aşkın Nur Yengi'den Albüm.İddialı yapımları ve iddialı şarkıları seven usta şarkıcı Aşkın Nur Yengi'den yeni albüm müjdesi geldi.Piyasaya geçtiğimiz günlerde çıkan ve oldukça beğenilen Aşktan olsa gerek albümü sosyal medyada da çok ses getirdi. Bir röportajında "albümler arşivciler için basılıyor "diyen Aşkın Nur Yengi yeni bir tartışma konusuna da imza atmış oldu. İşte Aşkın Nur Yengi'den Aşktan olsa gerek ve çıkış şarkısı Altın Kaplama. Türkiye'nin en dinamik kadın portalı kadın haberlerinde kadın ve yaşama dair her şeyi bulmaya devam etmektesiniz.

Altın kaplama şarkısı hakkında sosyal medyada pek çok olumlu yorum yer almakta. Özellikle şarkının sözleri müzik piyasası tıkanıyor sorularına cevap olacak türden. Devamlı canın acıyor senin, Bi daha kaderini sakın hesaplama, Zavallı bi yüreğin var senin, İçi acı dolu dışı altın kaplama şeklinde devam eden altın kaplama şarkısına ne zaman klip gelecek henüz bilinmiyor.

Yeni bir polemik konusu
Aşkın Nur Yengi son çıkan albümü öncesinde bir gazeteye verdiği röportajda albümler hakkında ilginç yorumlarda bulundu. Sadece arşiv yapanların albüm satın aldığını söyleyen Aşkın Nur Yengi, dijital platformdan da bahsetti. Bilindiği üzere artık şarkılar piyasaya çıktıkları andan itibaren tüm dijital platformlarda yerini alıyor. Özellikle video oynatan sitelerde tıklanma başına ücret alındığı düşünülürse bu da sanatçılar için yeni bir gelir kapısı gibi gözükmekte.

Aşkın Nur Yengi Kıbrıs'ı salladı
Kıbrıs'ta sahne alan ve eski yeni tüm şarkılarından bir repertuvar hazırlayan Aşkın Nur Yengi seyirci tarafından oldukça beğenildi. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz adlı tv dizisinden tanıdığımız ve dizide mafya babasını canlandıran Tarık Ünlüoğlu'da Aşkın Nur Yengi'yi Kıbrıs'ta dinlemeye giden isimler arasındaydı. Aşkın Nur Yengi ve Tarık Ünlüoğlu beraber şarkı da söylediler. Kameralara poz veren iki ünlü isim magazin basınında yer alan başlıklar arasında yer aldı. Tarık Ünlüoğlu'nun eşi de sanatçıyı dinlemeye gelen isimler arasındaydı.

Kurumsal Kimlik

2001 Yılında Selçuk Yazıcı Tarafından Kurulan Fox Ajans Organizasyon Bugün 30 Ülkede Aktif Olarak Organizasyonlar Düzenlemektedir.


  • Yeşilköy / İSTANBUL
  • +90 541 973 55 17

Sosyal Medya Uyarısı

Sosyal Medya Hesaplarımız Resmi Web Sitemizde Açıkça Belirtilmiş ve Paylaşılmıştır. Sosyal Medyada Adımızı Kullanarak Sahte Hesap Açanlar Olabilir, Bu Yüzden Sosyal Hesaplarımızı Sitemizden Teyit Ederek Kullanmanız Önemle Rica Olunur.

Fox Ajans  Fox Ajans  Fox Ajans  Fox Ajans

 

Yasal Uyarı

Fox Ajans Organizasyon Kullandığımız İletişim Araçları Resmi Web Sitemizde Belirttiğimiz Bilgilerdir. Burada Paylaştığımız İletişim Bilgileri Haricinde Yaşayacağınız Her Türlü Mağduriyet Yasal Olarak Firmamızı Bağlamamaktadır. Lütfen Bu Konuda Dikkatli Hareket Ediniz.

780 ziyaretçi ve 0 üye çevrimiçi