Aylin Dinçer'den, anlamlı Özgecan Aslan şarkısı

Fox Ajans: 0 507 306 54 30

Özgecan Aslan için yapılan şarkı, sanatçı Aylin Dinçer tarafından yorumlandı.

Mersin'in Tarsus ilçesinde 6 yıl önce evine gitmek için bindiği minibüste 19 yaşında katledilen ve kadına yönelik şiddetin simge isimlerinden biri haline gelen Özgecan Aslan'ın yaşadıkları şarkı sözlerine yansıdı.

Söz ve bestesi İbrahim Kutlu'ya ait olan, Aylin Dinçer tarafından seslendirilen "Özgecan" adlı şarkı, Aslan'ın defnedilmesinin yıl dönümü olan 14 Şubat'ta yayınlandı.

Özgecan'a özel yazılan, "Hayatın ilkbaharında, daha okul yollarında, zalimler nasıl kıydılar kara gözlü Özgecan'a?" şeklinde devam eden şarkının klip çekimleri, Aslan'ın anıt mezarının yanı sıra Mersin'in farklı noktalarında gerçekleştirildi.

"ÖZGECAN'IN ÖLDÜRÜLMESİ HERKESİN YÜREĞİNDE DERİN BİR YARA AÇTI"

Şarkıyı seslendirirken ve klip çekimlerinde duygulandığını dile getiren Dinçer, şöyle konuştu:

"Bu çalışmanın getirmiş olduğu dijital hakların hepsini, Özgecan Aslan adına bağışlayacağımızı noter huzurunda belgeledik. Şarkının içeriği tamamen Özgecan'a özel yazılmış, onun başına gelen olayı anlatan sözlerle ilerliyor. 'Hayatın ilkbaharında, daha okul yollarında, zalimler nasıl kıydılar kara gözlü Özgecan'a?' şeklinde devam ediyor."

 

 

Aylin Dinçer Menajeri Selçuk Yazıcı ietişim 0507 306 54 30

 

Ortam

Kurumsal Kimlik

2001 Yılında Selçuk Yazıcı Tarafından Kurulan Fox Ajans Organizasyon Bugün 30 Ülkede Aktif Olarak Organizasyonlar Düzenlemektedir.


  • Yeşilköy / İSTANBUL
  • +90 541 973 55 17

Sosyal Medya Uyarısı

Sosyal Medya Hesaplarımız Resmi Web Sitemizde Açıkça Belirtilmiş ve Paylaşılmıştır. Sosyal Medyada Adımızı Kullanarak Sahte Hesap Açanlar Olabilir, Bu Yüzden Sosyal Hesaplarımızı Sitemizden Teyit Ederek Kullanmanız Önemle Rica Olunur.

Fox Ajans  Fox Ajans  Fox Ajans  Fox Ajans

 

Yasal Uyarı

Fox Ajans Organizasyon Kullandığımız İletişim Araçları Resmi Web Sitemizde Belirttiğimiz Bilgilerdir. Burada Paylaştığımız İletişim Bilgileri Haricinde Yaşayacağınız Her Türlü Mağduriyet Yasal Olarak Firmamızı Bağlamamaktadır. Lütfen Bu Konuda Dikkatli Hareket Ediniz.

32 ziyaretçi ve 0 üye çevrimiçi