Ayşe Hatun Önal'dan 'Sirenler'

Fox Ajans: 0 507 306 54 30

2003 yılında yayımladığı 'Sonunda' albümüyle müzik dünyasına merhaba diyen, çektiği klipler ve müziğindeki elektronik altyapılarla dikkatleri üzerine çeken Ayşe Hatun Önal, yeni single çalışması 'Sirenler'i müzikseverlerin beğenisine sundu.

'Çak Bir Selam' ve 'Güm Güm'ün liste başarılarıyla adından sıkça söz ettiren, geçtiğimiz aylarda ise dünyaca ünlü pop yıldızı Ricky Martin'le ses getiren bir düete imza atan Ayşe Hatun Önal, sözü ve müziği Alper Narman ve Onur Özdemir ortaklığında, düzenlemesi ise Osman Çetin tarafından yapılan 'Sirenler' şarkısıyla yine müzik dünyasının gündemine oturacak.

'Sirenler' şarkısının video klibi için Murad Küçük yönetmenliğinde kamerasına karşısına geçen Ayşe Hatun Önal, klibin çekimlerini Feriye Sarayı'nda gerçekleştirdi. Birçok dansçının ve eskrim sporcularının eşlik ettiği klipte Ayşe Hatun Önal, Zeynep Tosun imzalı stiliyle de göz doldurdu. Güzel sanatçı, single'ın fotoğrafları için Serhat Hayri'nin objektifine poz verdi.

Bugün tüm radyolar ve müzik kanalları aracılığıyla dinleyicilerle buluşan 'Sirenler', 11 Kasım Cuma günü tüm dijital platformlardaki yerini alacak.

Kurumsal Kimlik

2001 Yılında Selçuk Yazıcı Tarafından Kurulan Fox Ajans Organizasyon Bugün 30 Ülkede Aktif Olarak Organizasyonlar Düzenlemektedir.


  • Yeşilköy / İSTANBUL
  • +90 541 973 55 17

Sosyal Medya Uyarısı

Sosyal Medya Hesaplarımız Resmi Web Sitemizde Açıkça Belirtilmiş ve Paylaşılmıştır. Sosyal Medyada Adımızı Kullanarak Sahte Hesap Açanlar Olabilir, Bu Yüzden Sosyal Hesaplarımızı Sitemizden Teyit Ederek Kullanmanız Önemle Rica Olunur.

Fox Ajans  Fox Ajans  Fox Ajans  Fox Ajans

 

Yasal Uyarı

Fox Ajans Organizasyon Kullandığımız İletişim Araçları Resmi Web Sitemizde Belirttiğimiz Bilgilerdir. Burada Paylaştığımız İletişim Bilgileri Haricinde Yaşayacağınız Her Türlü Mağduriyet Yasal Olarak Firmamızı Bağlamamaktadır. Lütfen Bu Konuda Dikkatli Hareket Ediniz.

824 ziyaretçi ve 0 üye çevrimiçi