Erdem Yener'den Yeni Albüm: 'Çıplak'

Fox Ajans: 0 507 306 54 30

Erdem Yener'in 'Çıplak' adlı yeni albümü 11 Kasım'da müzikseverler ile buluştu.

Alternatif rock müziğe yeni bir soluk getiren Yener, 9 şarkının yer aldığı albümünün ilk video klibini 'Gece' isimli şarkısına çekti.

Berent Baytekin'in yönetmenliği ve Firar Güney Kayran'ın görüntü yönetmenliğinde çekilen video klip; toplamda iki günde Tuzla, Şile ve Ümraniye Platoları olmak üzere üç ayrı mekanda çekildi.

Erdem Yener ve müzisyen arkadaşlarının da sahnelerinin bulunduğu klipte; Onat Bulut, Doğa Bursalı, Özge Özbay, Emre Uğur Sezgin ve Sema Arslan dört yakın arkadaşın paylaştığı anıları ve platonik bir aşk hikayesini izleyici ile buluşturuyor. 

Kurumsal Kimlik

2001 Yılında Selçuk Yazıcı Tarafından Kurulan Fox Ajans Organizasyon Bugün 30 Ülkede Aktif Olarak Organizasyonlar Düzenlemektedir.


  • Yeşilköy / İSTANBUL
  • +90 541 973 55 17

Sosyal Medya Uyarısı

Sosyal Medya Hesaplarımız Resmi Web Sitemizde Açıkça Belirtilmiş ve Paylaşılmıştır. Sosyal Medyada Adımızı Kullanarak Sahte Hesap Açanlar Olabilir, Bu Yüzden Sosyal Hesaplarımızı Sitemizden Teyit Ederek Kullanmanız Önemle Rica Olunur.

Fox Ajans  Fox Ajans  Fox Ajans  Fox Ajans

 

Yasal Uyarı

Fox Ajans Organizasyon Kullandığımız İletişim Araçları Resmi Web Sitemizde Belirttiğimiz Bilgilerdir. Burada Paylaştığımız İletişim Bilgileri Haricinde Yaşayacağınız Her Türlü Mağduriyet Yasal Olarak Firmamızı Bağlamamaktadır. Lütfen Bu Konuda Dikkatli Hareket Ediniz.

713 ziyaretçi ve 0 üye çevrimiçi